Nieuwe Zodiac Rubberboot Dealer in de Randstad

Jaques & Kik Watersport is nu Zodiac Rubberboot dealer

Wij verkopen alle soorten Zodiac rubberboten. Van de Cadet tot aan de Classic, Futura en alle Zodiac Rib boten.

Over het merk Zodiac

Zodiac is het oudste en, zonder enige twijfel, het allerbekendste rubberboot merk ter wereld. En met een hele goede reden. Al jarenlang maakt Zodiac rubberboten van superieure kwaliteit. Daarnaast zien de boten er ook bijzonder mooi uit. Zodiac heeft een breed aanbod aan rubberboten. Er zijn naast de verschillende RIBs, drie series rubberboten. De Cadet serie, de Futura serie en de Classic serie.

Over de Cadet serie van Zodiac

De Cadet serie staat ook wel bekend als de tender serie van zodiac. Dit komt omdat het ideale bijboten zijn. Deze boten zijn makkelijk en klein op te bergen. De boten worden echter ook veel gebruikt als plezierboot. Het drijfvermogen van de tubes zorgt voor zeer goede stabiliteit. CADET’s hebben een uitstekende levensduur. Hiernaast garanderen ze een hoge mate van veiligheid voor hun eigenaars. Dit komt door de sluiting van de gelaste en de gelijmde overlapping.

De Cadet serie biedt verschillende mogelijkheden met betrekking tot de vloer. Zo heb je de Roll-up boten met lattenbodem. Deze boten zijn zeer snel in en uit elkaar gehaald, maar bieden iets mindere vaareigenschappen. De Aero boten hebben een opblaasbare vloer. Hierdoor zet je de boot alsnog redelijk snel in elkaar en heb je betere vaareigenschappen dan de roll-up boten. De Alu serie daarentegen zet je iets minder snel in elkaar, maar deze boten bieden het meeste comfort en de allerbeste vaareigenschappen. Iedere Zodiac rubberboot bieden wij ook aan in een set met buitenboordmotor. Staat uw combinatie er niet bij? Laat het ons weten, dan maken wij een offerte op maat.

Rubberboten met elektrische buitenboordmotor

Jaques & Kik Watersport / Boot4.nl onderscheidt zich door een specialisatie in de elektrische buitenboordmotor. Het aantal elektrische buitenboordmotoren groeit gestaag en lijkt op termijn de benzinemotor volledig te gaan vervangen.